Welkom

Welkom bij Restyle your Smile!

Wij maken composiet facings zónder dat we aan je gezonde tanden slijpen!

De vraag naar cosmetische tandheelkunde (of esthetische tandheelkunde) neemt al jarenlang fors toe. Dit past in de trend waarbij mensen veel belang hechten aan een fraai uiterlijk,  en hoewel wij van mening zijn dat échte schoonheid van binnen zit, is een mooie verzorgde mond wel degelijk een mooi 'visitekaartje' en daar helpen wij je graag bij!

In onze klinieken, met eigen academie, hebben wij een unieke gepatenteerde werkwijze waarbij,  in tegenstelling tot b.v. bij facings van porselein, vrijwel nooit aan je gezonde tanden hoeft te worden geslepen, dat betekent niet alleen dat de behandeling pijnloos is maar ook dat je eigen tanden niet beschadigd raken.

Met ons speciale esthetische en kleurvaste composiet kunnen we vrijwel alle gewenste kleur-, stand- en vormverandering voor je creëren.

Onze deskundige tandartsen zorgen er daarnaast voor dat de facings tandheelkundig verantwoord worden aangebracht waarbij de elementen niet “aan elkaar geplakt” worden,  zodat rageren en reinigen gewoon mogelijk blijft, zodat je eigen tandarts je halfjaarlijkse controles en behandelingen gewoon kan blijven uitvoeren, én met een perfecte aansluiting naar je tandvlees.

Kies ook voor een stralende lach