Foto-intake

Intake gesprek

Wil je ook mooie rechte witte tanden? Maar wil je voordat je op intake komt graag een globale indicatie van de mogelijkheden en kosten? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om een foto-intake te doen! Hiervoor kun je een paar goede, scherpe foto's van je mond mailen naar Restyle your Smile. Deze worden dan beoordeeld door één van de Restyle behandelaars.

De 3 foto's moeten voldoen aan een aantal voorwaarden:

Er moet één foto recht van voren, één van rechts, en één van links gemaakt worden. De foto's moeten scherp zijn, en zo veel mogelijk ingezoomd op de mond (geen selfies!!).
Zorg er voor dat de lippen zoveel mogelijk opgetrokken zijn, en het tandvlees enigszins zichtbaar is. Voor voorbeeld foto's kun je bij onze voor- en na foto's kijken.

Vermeld verder op het digitale intake formulier je klachten en wensen met betrekking tot je gebit. Denk hierbij aan de gewenste kleur, wil je je tanden zo natuurlijk mogelijk houden of wil je juist een 'Hollywoodsmile'? Wil je een stands- en/of vormverandering?

In een enkel geval kan de foto-intake de persoonlijke intake vervangen; meestal echter is het raadzaam om ook een afspraak te maken voor een persoonlijke intake en dient de foto-intake voor een globaal advies van de mogelijkheden en kosten. De foto-intake bieden we kosteloos aan.

INTAKE FORMULIER

  Voornaam

  Achternaam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Geboortedatum

  BSN-Nummer

  Telefoonnummer

  E-mail adres

  Upload drie foto's van je gebit

  Foto 1:

  Foto 2:

  Foto 3:

  Wat zijn je wensen m.b.t. je gebit?

  Input this code: captcha