Foto-intake

Intake gesprek

Met dit formulier kun je je aanmelden voor een intake gesprek. Na beoordelen van de foto’s en je wensen nemen onze consulentes contact met je op voor het maken van een afspraak.

De 3 foto's moeten voldoen aan een aantal voorwaarden:

Er moet één foto recht van voren, één van rechts, en één van links gemaakt worden. De foto's moeten scherp zijn, en zo veel mogelijk ingezoomd op de mond (geen selfies!!).
Zorg er voor dat de lippen zoveel mogelijk opgetrokken zijn, en het tandvlees enigszins zichtbaar is. Voor voorbeeld foto's kun je bij onze voor- en na foto's kijken.

Vermeld verder op het digitale intake formulier je klachten en wensen met betrekking tot je gebit. Denk hierbij aan de gewenste kleur, wil je je tanden zo natuurlijk mogelijk houden of wil je juist een 'Hollywoodsmile'? Wil je een stands- en/of vormverandering?

In een enkel geval kan de foto-intake de persoonlijke intake vervangen; meestal echter is het raadzaam om ook een afspraak te maken voor een persoonlijke intake en dient de foto-intake voor een globaal advies van de mogelijkheden en kosten. De foto-intake bieden we kosteloos aan.

INTAKE FORMULIER

   In welke vestiging van Restyle Your Smile wil jij behandeld worden?

  Voornaam

  Achternaam

  Straatnaam + huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  Geboortedatum

  Telefoonnummer

  E-mail adres

  Upload drie foto's van je gebit

  Foto 1:

  Foto 2:

  Foto 3:

  Wat zijn je wensen m.b.t. je gebit?

  Input this code: captcha