Foto-intake

Intake gesprek

Wil je ook mooie rechte witte tanden? En kom je niet uit onze buurt? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om een foto intake te laten doen! Vaak kan een foto-intake een persoonlijke intake vervangen. Hiervoor kun je een paar goede, scherpe foto's van je mond mailen naar Restyle your Smile. Deze worden dan beoordeeld door één van de Restyle behandelaars. Mocht uit je foto's blijken dat dit bij jou niet het geval is, dan ontvang je alsnog een uitnodiging voor een persoonlijke intake.

De 3 foto's moeten voldoen aan een aantal voorwaarden:

Er moet één foto recht van voren, één van rechts, en één van links gemaakt worden. De foto's moeten scherp zijn, en zo veel mogelijk ingezoomd op de mond (geen selfies!!).
Zorg er voor dat de lippen zoveel mogelijk opgetrokken zijn, en het tandvlees enigszins zichtbaar is. Voor voorbeeld foto's kun je bij onze voor- en na foto's kijken.

Vermeld verder op het digitale intake formulier je klachten en wensen met betrekking tot je gebit. Denk hierbij aan de gewenste kleur, wil je je tanden zo natuurlijk mogelijk houden of wil je juist een 'Hollywoodsmile'? Wil je een stands- en/of vormverandering?

In de meeste gevallen kunnen de Restyle your Smile tandartsen met behulp van de foto's de situatie goed beoordelen. Er wordt dan op basis van je wensen een behandelplan opgesteld, met bijbehorende begroting. Deze ontvang je per email. Daarna  kan je indien gewenst contact opnemen om een afspraak te maken voor de behandeling.

INTAKE FORMULIER

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Geboortedatum

BSN-Nummer

Telefoonnummer

E-mail adres

Upload drie foto's van je gebit

Foto 1:

Foto 2:

Foto 3:

Wat zijn je wensen m.b.t. je gebit?